Rólam

AMASAMÓD

Az emberek évezredek óta szívesen hordanak ékszereket. Korábban csak a nemesi osztály viselte a rangot jelentő ékszereket. Ma már szerencsére bárki hordhatja őket, ám nem mindegy, milyet!

A minőség és érték már messziről látszik egy-egy ékszeren – épp ezért az AMASAMOD kizárólag nemesfémből készült ékszereket forgalmaz. A klasszikus, sorozatban gyártott ékszerek mellett egyedi és antik kincseket is forgalmazok, így széles kínálatomból mindenki megtalálhatja a hozzá illő ékszert, vagy a legtökéletesebb ajándékot.

Cégem befektetési termékekkel is foglalkozik. Ezekbe fektetni Önnek is megéri, hiszen a nemesfém független az aktuális devizától, valamint partnerkockázattal sem kell számolni, így biztonságot nyújt.

Hogyan dolgozunk?

Az AMASAMOD többféle módon értékesít, így Ön is megtalálhatja a legkényelmesebb formáját termékeim megtekintésének és megvásárlásának.

Hagyományos ékszerüzlet

Ékszerszalonunk Pécsett, a Király u. 26. szám alatt található. A kedves és segítőkész kiszolgálás mellett egyénre szabott megoldásokat kínálok minden egyes betérő vendégemnek. Kérdéseivel bátran forduljon munkatársaimhoz, akik a vásárlás célját felmérve tanácsokkal és ötletekkel látják el Önt is.

Közvetlen értékesítés

Egy eljegyzési gyűrű, vagy szeretteinknek vásárolt ajándék értékét valójában az ajándék eszmei értéke adja. Az exkluzív ékszerek nem hétköznapi ajándéktárgyak, így a legtökéletesebb darab kiválasztása nem egyszerű feladat. Mit szólna, ha ezt a fontos döntést nyugodt körülmények között, hozzáértők segítségével hozhatná meg? Az AMASAMOD pontosan ezt kínálja Önnek.

Az ékszerszalonban való értékesítésen kívül lehetőség van rá, hogy felkeressük Önt otthonában, vagy akár a munkahelyén is, ahol a legnagyobb diszkréció mellett kiválaszthatja a megfelelő ékszert, vagy elhelyezheti megtakarításait befektetési arany- vagy ezüsttömbökbe. Kifejezetten ajánlom ezt a gyors, egyszerű és kényelmes megoldást, ha nincs ideje betérni üzletembe, vagy csak egyszerűen élvezni szeretné, hogy házhoz jövök.

Online webáruház

Nem tudja pontosan, mit szeretne? Előbb inkább végignézné termékeimet, mielőtt felkeres engem? Tegye meg webáruházamban! Minden egyes termékem megtalálható az online áruházban, ahol akár meg is rendelheti a kiválasztott darabot.

Amennyiben a kinézett ékszert fel is szeretné próbálni, jöjjön el szalonunkba egy előre leegyeztetett időpontban, így zárt ajtók mögött, csakis Önnel foglalkozva tudjuk megmutatni az Önnek tetsző darabot.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy házhoz menjünk, és saját otthonában vagy akár munkahelyén mutassuk be a kívánt ékszereket, befektetési tárgyakat.

www.amasamod.hu

az Aranyos